Discar golf & discgolfa available in "Rocket Discs"

 Köp diskgolfhårdvaran i vår webbaserade discgolfbutik

Vi är glada över att ha möjligheten att kalla oss en av discgolf shop sverige drivande leverantörer av frisbeegolf. Oavsett om du är expert eller nybörjare, anser vi att du ska ha möjlighet att hitta det du vill hos oss. Här på "Rocket Discs" kommer du, trots en hel del skivor, också spåra förpackningar, behållare, pins och mycket mer.

Hos oss hittar du allt du vill ha för discgolf.

Sök bland putter, mellanregister, fairwayförare eller distansförare. Vi har varumärken som Discmania, Discraft, Grinding Gloves, Scope 64, MVP, Innova, Kastaplast och några fler.

Nuförtiden är de mest efterfrågade frisbees:

1: Rymdresenär

Rymdresenären är den andra distansföraren i Discmania Dynamic Line. Det är det perfekta beslutet för mer uppdaterade spelare som letar efter sin mest minnesvärda distansförare, eftersom Space Explorer är snabb men ändå verkligt understabil med stora kostnader.

2: Molnbrytare

Förut var Cloudbreaker en standard DD3 men för närvarande kommer det att vara sin egen grej. Cloudbreakern har omarbetats marginellt från standard DD3 efter kritik från Proficient frisbee golf frisbees

-spelaren Bird McMahon.

3: DA'E

Yikun Da'E är en extremt snabb och överstabil distansförare. Detta är en fantastisk cirkel för erfarna spelare som kastar maxdistans, både strike och forehand.

4: Eden

Eden från XCom är en pärllös rak flygblad med lite sen oskärpa vilket gör den till en extraordinär skiva för att ta reda på hur man ska gå mot målet.

5: Sea Otter

The Ocean Otter från Wild Discs är en trög och flytande putter. Med sin tröga flygning, fantastiska flyt och pålitliga överstabilitet är Ocean Otter extraordinär både på puttinggreenen och som en tossingputter.

Förutsatt att du är ny på discgolf, föreslår vi plattgolfsidan och sidan för nybörjare där du hittar tips på bra plattor för personer som är nya i spelet.

Comments

Popular posts from this blog

New Disc Golf & Discmania Golf Discs & Disc Golf

Frisbee Discs in Sweden { Disc Golf - Golf Discs for Sale }